Oversigt over brygninger
2008
ØlsortOGFGStyrkeMængdeBemærkninger
Stout1050

1011

5,2%
Ukendt
ca. 20 literAlle begynderfej. Glemte fx sukker til carbonering, og måtte tilsætte sukkeret og genfylde alle flaskerne. Resultatet var dog fint. Meget behagelig smag. Sort.
Bock1071
1014
7,5%
4,5%
ca. 20 literVar klar til at hælde den i vasken pga dårlig smag. Lod den stå i 3 md, før bundfadet havde lagt sig. Havde en lidt sur smag, men en fantastisk farve.

2009 og 2010
ØlsortOGFGStyrkeMængdeBemærkninger
Sout
17/10 2009
1050
1044
1011
1012
5,2%
4,2%
19,5 literTappet i flasker med patentprop. Har en noget kraftig (brændt) smag. Sort.
Julebryg 2008
4/11 2009
1076
1067
1020
1012
7,5%
7,3%
ca. 20 liter
God smag, fin farve. Hurtigt drukket.
Dark ale
Dec 2009
1062
1057
1015
1013
6,2%
5,9%
20 liter
Hældt ud pga. urenheder.
Påskebryg
4/6 2010
1074
1059
1014
1018
7,9%
5,8%
21 liter 14 dage på flaske i 20°.
ESB
27/6 2010
1060
1060
1014
1013
6,1%
6,2%
19,5 liter
Plan:
40° i 10 min,
65° i 80 min,
78° i 10 min, eftergydning over 15 min,
99° i 65 min (bitterhumle i 50 min, smaghumle i 10 min, aromahumle i 5 min).
Omstukket efter 7 dage.
På flaske efter 14 dage
IPA
8/7 2010
1090
1065
1025

8,6%


Plan:
kl. 8.00 : Vand opvarmes
kl. 8.41-8.51: 40° i 10 min, OG: 1012
kl. 9.20-10.35: 65° i 80 min, OG: 1071
kl. 10.52-11.02: 78° i 10 min,
eftergydning  med 12 l  vand
kl. 12.07-13.10: 99° i 60 min (bitterhumle i 50 min, smaghumle i 10 min, aromahumle i 5 min).
kl. 13.10-14.15: Afkøling og gær tilsættes. OG 1065
Omstukket efter  dage.
På flaske efter  dage